Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران به ابهام مطرح شده درباره خرید گران قیمت هواپیمای فلایت چک پاسخ داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، رحمت الله مه آبادی با حضور در برنامه تلویزیونی حالا خورشید گفت: انتشار خبر خرید گران قیمت یک هواپیمای فلایت چک دریکی از خبرگزاری‎ها دروغی بزرگ و افتضاح رسانه‎ای است و در چهار سطر این خبر پنج دروغ بزرگ وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: هیچ شرکت انگلیسی‎ای به سازمان بازرسی کل کشور و قوه قضائیه شکایت نکرده و این شکایت ازجانب فردی که مدعی نمایندگی این شرکت است با نامه‎ای بدون امضا و نشانی مطرح شده که سازمان بازرسی نیز هنوز اعتبار آن را تایید نکرده است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران با تاکید بر اینکه هواپیمای فلایت چک با توجه به نوع ماموریت حساس، دقیق و با ارتفاع بالای خود در انجام چک‎های ناوبری باید از توان و ویژگی‎های خاصی برخوردار باشد، افزود: هواپیمای پیشنهادی این فرد دایاموند 62 است که مناسب فلایت چک نیست و ما وظیفه خود می‎دانیم بهترین محصولات جهانی را در این زمینه تهیه کنیم تا بالاترین خدمات را به مردم ایران عرضه کنیم.

مه آبادی ادامه داد: از سوی دیگر قیمت این هواپیما دو میلیون و 800 هزار یورو عنوان شده است که باید بگویم این قیمت هم بسیار بالاست و قیمت واقعی آن کمتر از یک میلیون یورو است.

وی در رد ادعای دیگر مطرح شده توضیح داد: از سوی دیگر مطرح شده است که ما هواپیمای فلایت چک دوم را به قیمت 11 میلیون دلار خریده‎ایم که این صحیح نیست و هم قیمت کمتر از این است و هم اینکه هنوز ما هیچ مبلغی پرداخت نکرده‎ایم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی در پاسخ به مجری برنامه که موضوع ثبت این شکایت در سامانه سازمان بازرسی را مطرح کرد ، گفت: این شکایت را هر کسی می‎تواند در سامانه قوه قضائیه و سازمان بازرسی ثبت و منتشر کند، اما مهم بررسی‎های سازمان بازرسی و نتیجه گیری آن است که می‎تواند اعتبار ادعای شاکی را اثبات کند که هنوز این سازمان در این رابطه نظر خود را اعلام نکرده است .

مه آبادی با اشاره به اینکه چگونه ممکن است یک شرکت انگلیسی نگران هدر رفتن منابع ملی ایران باشد و به قوه قضائیه شکایت کند، افزود: قیمت هواپیماهای فلایت چک مشخص است. این هواپیما ترکیبی است و باید پس از خریداری، سامانه FIS بر روی آن نصب شود. در تمام دنیا نیز روند به همین شکل است که ابتدا هواپیمای مناسب خریداری می ‎ شود و سپس این سامانه بر روی آن نصب می‎شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: ما بر اساس تاکید وزیر راه و شهرسازی تلاش کردیم بهترین، امن ‎ ترین و مطمئن ‎ ترین هواپیما را خریداری کنیم که دو سال قبل یک فروند هواپیمای کینگ ایر نیمه سنگین ساخت آمریکا با برد 35 هزار پا با موتور جت را به ارزش هشت میلیون دلار خریداری کردیم که مجهزترین هواپیمای فلایت چک محسوب می ‎ شود.

وی در بیان تفاوت هواپیمای خریداری شده و هواپیمای مورد ادعا افزود: هواپیمای ادعایی یعنی دایاموند 62 از نوع سبک به ارزش یک میلیون دلار با برد 20 هزار پا و موتور پیستونی است که از حد ارتفاع پرواز مورد نیاز برای فلایت چک سامانه های راداری و ناوبری با حداقل 28 هزار پا، پایین ‎ تر است. در حقیقت توانایی هواپیمای ادعایی در اجرای ماموریت فلایت چک صفر درصد است و کاربردی آموزشی و تفریحی دارد که متاسفانه نمونه آن دیروز در کرمان سقوط کرد.

مه آبادی همچنین درباره هواپیمای دوم فلای چک گفت : قرارداد هواپیمای دوم نیز به ارزش نه میلیون سیصد و هشتاد هزار یورو امضاء شده که درصورت نیاز به قطعات قیمت آن به ده میلیون و هفتصد هزار یورو می رسد .

وی تاکید کرد : برای خرید این هواپیماها مناقصه بین المللی صورت گرفته و شرکت ایرو دیتای آلمان برنده آن شده است ، ضمن آنکه شرکت انگلیسی که مدعی فروش هواپیمای ارزانتر است ، اسناد شرکت در مناقصه را خریده ، اما در مناقصه شرکت نکرده است .

مدیرعامل شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران همچنین افزود : در شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران نهادهای نظارتی حضور مستقیم دارند و همه اقدامات با نظارت آنها صورت می گیرد.

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید

به گزارش تابناک به نقل از برنا، تصویر ماهواره‌ای جدید از یک جت ناشناس اما شبیه به پلتفرم جنگنده قاهر ۳۱۳ بر روی باند فرودگاه اختصاصی «هِسا (هواپیماسازی ایران)» از صنایع زیر مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نشان می‌دهد که احتمالاً پهپاد جت قاهر در حال گذراندن تست‌های پروازی است.
 

یک تصویر ماهواره‌ای جدید سبب شد برخی رسانه‌ها از آن باعنوان «حضور یک جت ناشناس شبیه به پلتفرم جنگنده قاهر ۳۱۳» یاد کنند؛ جنگنده‌ای که بر اساس خبر خبرگزاری برنا، از «روی باند فرودگاه اختصاصی هِسا (هواپیماسازی ایران)» تصویربرداری شده و این خبرگزاری این احتمال را مطرح کرده که جنگنده یادشده «احتمالا پهپاد جت قاهر و در حال گذراندن تست‌های پروازی» است.

سال گذشته رئیس سازمان صنایع دفاع در نشست خبری در پاسخ به سوالات پیرامون وضعیت طرح جنگنده قاهر اعلام کرد که پروژه هواپیمای قاهر در نقش هواپیمای بی‌سرنشین ظهور خواهد کرد. به گفته رئیس سازمان صنایع دفاع «پروژه قاهر در حال حاضر در فناوری به بلوغ کامل رسیده اما در محصول تنوع ایجاد کردیم و مدل‌های بی‌سرنشین نیز در حال طی فرایند ساخت و آزمایشات است.»

وی افزود: «اواسط سال آینده از نسخه‌هایی از این هواپیما رونمایی خواهد شد. ما نسخه‌های این هواپیما را با نیاز دو نیرو تطبیق دادیم و با توجه به نیاز آن‌ها تغییراتی در هواپیما ایجاد کردیم. حال تصاویر جدید ماهواره‌ای حاکی از انجام تستهای پروازی یک پلتفرم ناشناس اما شبیه به قاهر در فرودگاه صنایع هسا است که احتمالا مدل بی‌سرنشین جنگنده قاهر ۳۱۳ باشد.»

ویژگی مهم قاهر ۳۱۳
از نسخه بی‌سرنشین جت جنگی قاهر می‌توان در انواع ماموریت‌های تهاجم زمینی و پشتیبانی نزدیک و گشت و عملیات‌های دریایی و همچنین به‌عنوان جت شناسایی و گشت هوایی نیز استفاده کرد. این امکان کاهش هزینه‌ها برای یک نیروی هوایی در جایگزینی با هواپیمای با سرنشین را در نتیجه خود دارد و تعداد قابل توجهی از این جت بی‌سرنشین را می‌توان در خدمت گرفت و با ریسک جانی کمتر برای خلبان و تمرکز و دقت بیشتر به انجام ماموریت‌های هوایی پرداخت.

مزیت‌های جنگنده ایرانی
قاهر۳۱۳ قرار است جنگنده کوچک و سبکی باشد که به بدنه نیروی هوایی ایران کمک کند پس قیاس آن با اف۳۵ و اف ۲۲ کار بیهوده و غلطی است. حمل سلاح‌های نسبت کم با توجه به فیزیک این جنگنده ایرانی کاملا منطقی است و قرار است قاهر در ارتفاع پایین و ساختار دفاعی به ایران کمک کند.

طول قاهر۳۱۳.۱۴ متر و عرض آن ۵ متر عنوان شد. این جنگنده یک هواپیمای تک‌موتوره و تک‌سرنشین بود که در زمان رونمایی آن عنوان شد این جنگنده دارای سطح مقطع راداری کم است و در بدنه آن از مواد پیشرفته استفاده شده است، همچنین عنوان شده بود این جنگنده قادر است از انواع تسلیحات بومی استفاده کند و قابلیت پرواز در ارتفاع پست را نیز دارد.

 

دیگر خبرها

  • جنگنده نسل پنجم ایران در راه فتح آسمان/ قاهر 313 را بشناسید (+عکس)
  • مصرف شیر و لبنیات و پاسخ به چند ابهام
  • تکمیل طراحی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی تا پایان ۱۴۰۳
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • فرود اضطراری هواپیمای بدون چرخ در استانبول (فیلم)
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • قدردانی رئیس ستادکل نیروهای مسلح از مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران
  • ابهام در مورد شرکت چینی تامین کننده VAR/ تخصص در بیلیارد و تنیس!
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!